Bij Qspot kan het!

Makelaar worden

Zelfstandig makelaar worden zonder administratie en zonder investering? Bij Qspot kan het echt!

Wij zijn ervan overtuigd dat een vastgoedmakelaar 100% van zijn tijd vastgoedmakelaar moet zijn. Focus op ‘the basics’ dus! Daarom stellen wij u een fantastisch concept voor, waarbij u geen infrastructuur- of personeelskosten hoeft te dragen. Bovendien staat Qspot in voor een compleet centraal administratief beheer. Zo kunt u zich maximaal inzetten voor uw prospects en bestaande klanten.

Bovendien krijgt u dankzij ons uniek vastgoedplatform een groot aantal investeringspanden in portefeuille die u bovenop uw eigen panden ook aan uw klanten kan aanbieden en waarbij u een commissie verwerft bij verkoop. Aan de slag gaan als Qspot Agent vereist kwaliteitsvol, gemotiveerd en zeer gedreven willen werken. Voor al uw inspanningen mag u vanzelfsprekend rekenen op een ruime vergoeding, op basis van een transparant, een eerlijk en zeer verlonend commissiesysteem. Geen administratie dankzij centraal administratief beheer, geen infrastructuurkosten, geen personeelskosten, zeer uitgebreide vastgoedportefeuille een eerlijk en zeer verlonend commissiesysteem.

U bent beginnend makelaar of hebt reeds een aantal jaren ervaring? U beschikt reeds of zeer binnenkort over een BIV-nummer? Wilt u deel uitmaken van een dynamisch en snel groeiend bedrijf, waarbinnen de lat zeer hoog ligt, maar waarbinnen een zeker aantal doorgroeimogelijkheden bestaan? Contacteer ons! Na het bekijken van uw kandidatuur nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarbij wij u ons voorstel in alle transparantie uit de doeken doen.

 

Eerlijke, transparante en motiverende commissies

Lid worden

Word lid van een gepassioneerd en gemotiveerd team om van Qspot dé referentie in onroerend goed te maken.

Jobs

Junior Qspot Agent

U bent flexibel, gemotiveerd en hebt reeds uw eerste stappen gezet in de vastgoedwereld? U hebt zin om te werken binnen een jong, dynamisch en kwaliteitsvol team? En een kwaliteitsvolle dienstverlening naar uw cliënten is voor u de absolute prioriteit? Kom dan gerust even langs! Wij leggen u met veel plezier zowel onze visie als ons transparant, eerlijk en zeer verlonend commissiesysteem uit. Aarzel dan niet langer en contacteer ons.

Contacteer ons

Senior Qspot Agent

Hebt u reeds 5 à 10 jaren als BIV – makelaar achter de rug en wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen het vastgoed, dan kan het zeker bij Qspot! Voelt u zich geroepen om naast uw activiteiten als makelaar, waarbij u door Qspot volledig ontlast wordt van alle administratie, infrastructuur – of personeelszorgen, ook een aantal makelaars onder uw vleugels te nemen en een leidinggevende functie uit te oefenen binnen een bepaalde regio? Contacteer ons! Wij nodigen u uit voor een volledig vrijblijvend gesprek waarbij wij u ons voorstel in alle transparantie uit de doeken doen.

Voor al uw inspanningen wordt u vanzelfsprekend ruim vergoed, op basis van een transparant, eerlijk en zeer verlonend commissiesysteem.
Wil u deel uitmaken van een dynamisch en snel groeiend bedrijf, waarbinnen naast kwaliteitsvolle dienstverlening een zeker aantal doorgroeimogelijkheden bestaan? Contacteer ons!

Contacteer ons