Over Qspot

Uitgebreide vastgoedservice met strikte focus op onze cliënten

Bij Qspot vindt u werkelijk een complete vastgoedservice! Kom gerust bij ons aankloppen en maak kennis met onze volledige service op maat : kopen en verkopen, huren en verhuren, investeren, expertises, schattingen, plaatsbeschrijvingen, consulting, interieuradvies, renovaties, landmeetkunde, enz…

Qspot is een netwerk van erkende lokale makelaars met daaraan gekoppeld een aantal gespecialiseerde partners. Elke Qspot-agent, steeds woon – en werkzaam in uw regio, kent zijn sector door en door en mikt vooral op een goede en zeer cliëntgerichte service. Dankzij de centralisatie van de administratieve taken hebben onze Qspot-agents alle ruimte om zich volledig te richten op u, onze cliënt.

 

Contacteer ons

Een woordje van de CEO

Als consument, investeerder of zelfs deskundige zal u het met ons eens zijn dat de huidige vastgoedmarkt nog altijd zeer complex, uitgebreid en versnipperd is. Vinden wat u zoekt, is helemaal niet eenvoudig. Dit is waar Qspot het verschil maakt. Als ervaren vastgoedgids zet Qspot u op het juiste spoor.

Volgens ons moet de vastgoedsector zichzelf voortdurend herbronnen om tegemoet te komen aan de hoogste eisen van de cliënten. Qspot streeft ernaar u de meest toegankelijke, de meest praktische en de meest professionele vastgoedservice te bieden. En dit uiteraard in een sfeer van absolute transparantie.

 

Glen Vandersnickt, CEO Qspot

Qspot, uw vernieuwend vastgoedplatform

Al uw vastgoedbehoeften eindelijk onder één dak

Dankzij onze knowhow van alle takken in de vastgoedsector (koop, verkoop, huur, verhuur, beheer, schatten, consulting, plaatsbeschrijving, interieuradvies, renovatie, landmeetkunde, enz.) en de brede ervaring van ons uitgebreid netwerk van lokale agenten, met daaraan gekoppeld een aantal externe specialisten, biedt Qspot u een vernieuwend vastgoedplatform dat al uw behoeften centraliseert onder één dak.

De klassieke diensten: Verkoop en verhuur

Reken op Qspot voor een perfecte afhandeling van de aankoop, verkoop of verhuur van uw pand.

Professionele begeleiding

Ga voor een optimaal resultaat door beroep te doen op onze professionele begeleiding inzake vastgoedinvesteringen, nieuwbouw en renovatiewerken.

Vastgoedadvies

Geniet van de mogelijkheid om uw pand zelf te verkopen aan 0% commissie, maar pluk wel de vruchten van ons professioneel advies en onze administratieve ondersteuning.

Efficiënt netwerk

Krijg toegang tot onze uitgebreide database van ervaren professionals en haal zo het maximum uit uw projecten: renovatie, verhuis, financiering, enz.

Onze tarieven

Volgens uw behoefte en budget biedt Qspot u verschillende formules aan. Wenst u graag een woordje uitleg? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons